Perut Mengeras

Kalau asyik mengeras jek kene pergi hospital ke? So far xda tanda2 lain selain mengeras (#37w7d)

2 Balas

Takut kalau g hospital nnt kna balik..sbb xde bukaan serviks lagi.,biasa saya da 4 anak semua sampai trun lendir + darah then da rasa contraction yg kerap baru pergi..nnt kat emergency doc cek da 4 cm trus dia suruh admit..tp tu kalau hosp gov..xde exp plak hosp swasta camana..

5y ago

Ooo tq sis sbb sy mmg xmau g spital kalau xd tanda2 lain tu.... risau kang kene admit ke apa haha

Better xpayah pegi lagi sis.. Mak bidan pernah pesan kat saya.. Dia ckp kalau xde turun lendir campur darah jgn pergi lagi hospital..nnti kena tahan pstu sakit sorang2 kt hospital 😅