Pacifier for newborn

Kalau anak yg kuat mengempeng boleh tak kita bagi pacifier? Kadang kadang anak ngempeng sampai melecet nipple. Kalau boleh pacifier apa yg sesuai untuk newborn ye 😭

1 Balas

Saya mmg bagi pacifier tp blum jumpa yg baby nak. Medela pacifier anak reject🤣 skrng tunggu pacifier heOrshe smpai nak try pula. Kena try and error je ni mana baby prefer. Huhu. Anak saya sebulan . Mmg kuat ngempeng since lahir lagi. Bagi pacifier dia tolak kluar mau juga tetek mamy🤣

5mo ago

sis bgi waktu Bila pacifier?