Darah setitik

Hi all, kalau ada darah setitik mcm ni kena bawa ke hospital jugak?sya x tau ni darah dr kemaluan or darah luka akibat di garu.. sya skg 32week...

Darah setitik
6 Balas

Pada pendapat saya macam darah luka akibat garu. Apa2 pun sis monitor dulu, cuba calit cotton bud dekat kemaluan untuk pastikan darah tu keluar dari situ atau tak. Kalau betul dari kemaluan, kena ke hospital. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya ye sis. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

sy lbih byk drpd ni. tnjuk dkt dr..tp dr ckp discharge biase je. pntau dlu dlm mse 1 hri. klau ade fresh blood kne terus ke hspital. n kne pantau jgk pergerakan baby. sy kne mase 33 weeks.

hi sis.. nak tnya selepas keluar darah setitik tu ada berlaku lagi tak.. sis buat apa ye. sy baru berlaku tapi tau nak buat apa.. perlu ke saya ke hospital

hye mommy. .kalo msih btrusn ade drah. .mommy tros ke hosp ye. .jgn tgu2. .take care mommy 😉

Try monitor dulu. Kalau ada spotting lagi, pergi hospital

Try tengok lg dlm sehari jika ada gejala lg kena refer lah tu