Hello ibu" nak tanya..

Kalau 18week jantina bayi dalam kandungan nampak jelas dah ke..? Nak pi scan dekat swasta tapi tunggu pendapat mommy" kat cni dulu.. #bantusharing #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

bergantung pada baby tu jgk, sy first baby tp dr 15w dh nampak jantina. mungkin sbb baby boy, lepas tu masa tu baby suka terkangkang, jd scan terus nampak. ada yg sampai 30w pun tk nmpk jantina sbb baby kepit kaki.

Mungkin sis boleh tungga bila 20++ weeks ke atas. Takut belum jelas lagi 🙂