Kaki kejang

Kaki saya Kejang pada hari isnin. Tapi kaki saya sampai Hari Ni, khamis Masih sakit. Bila berjalan pun sakit juga Dan nak mengiring ubah posisi semasa tidur pun sakit. Dah Urut tapi Masih sakit juga. Macam mana ye nak sembuhkan kaki saya #pleasehelp

2 Balas

sis boleh pakai compress stocking beli kat frmasi . tapi mahal sikit la. nk murah boleh bli online,kat shoppe dll. pastu mase tido ,boleh sapu minyak angin kat kaki, pakai stokin. jgn bg kaki sejuk. Tinggikan kaki mase baring atau duduk. byk kan minum susu utk tambah kalsium .

1y ago

Tq sis.. nantik saya cuba

Ni kes kaki kejang kan sis.. xbengkak n kebas kan.. rasanya sis kurang kalsium.. try minum susu or pg klinik mtk ubat kalsium..... nanti klo lambat, gigi sis pon longgar mcm nk tercabut..