35week 2hari

Kaki krem ada tak ibu2 pernah alamai.lepas tu perut selalu mengeras smpai kat belakang sakit

3 Balas

Sedang alami. Kadang2 tu rasa berdenyut2 & lengguh dekat betis. Sangat tak selesa. Bab perut pulak, tengah berjalan pun boleh terhenti sebab perut mengeras & rasa sakit dekat bawah perut.

kat betis ke?kalau kat betis tu maknanya kurang kalsium...kalau nk tdo tggikan kaki...

5mo ago

bukan kat betis ja.dari pingang smpai ke kaki.kadang nak pusing kiri kanan pun sakit

tdo pkai stokin sis..

5mo ago

ohh..bagus la..rasanya kurang kalsium tu..kene minum susu jgk utk elak krem..heheh