puasa

kakak ipar suruh saya puasa walaupun sehari , tapi baby dalam perut da kurang aktif . takut jadi apa"nnti , kalau saya batalkan puasa ni berdosa x lgi pun gastrik saya da naik ni tapi saya takut apa dorng nk ckp nnti #baby pertama 18 week.

41 Balas

Ada org baby dia kuat dia bole puasa...ada org tak kuat...jgn amek risiko...org lain tak sedih pon kalau kte keguguran...sy lgsg tak puasa sebulan ni..nt ganti je la...dah 9w...tp asyik haus lapa je...mmg tak berani amek risiko...