puasa

kakak ipar suruh saya puasa walaupun sehari , tapi baby dalam perut da kurang aktif . takut jadi apa"nnti , kalau saya batalkan puasa ni berdosa x lgi pun gastrik saya da naik ni tapi saya takut apa dorng nk ckp nnti #baby pertama 18 week.

41 Balas

Sy bru 5 weeks pom x puasa..sbb msih bru lgi..t gnti jer..sis lgi laa..daa 18weeks..better xyah puasa sis..utk kebaikn sis dan baby..smoga urusan sis dipermudahkn..doakn sy juga yaa