puasa

kakak ipar suruh saya puasa walaupun sehari , tapi baby dalam perut da kurang aktif . takut jadi apa"nnti , kalau saya batalkan puasa ni berdosa x lgi pun gastrik saya da naik ni tapi saya takut apa dorng nk ckp nnti #baby pertama 18 week.

41 Balas

saya sarankan akak takpayah berpuasa sebab anak ni takdak ganti puasa takpaa boleh ganti . saya pon preggy tapi puasa sekerat hari sahaja ikut atas kemampuan saya tapi sejak perut dah 6bulan ni saya tak berani berpuasa sbb takut baby jadi apa apa