puasa

kakak ipar suruh saya puasa walaupun sehari , tapi baby dalam perut da kurang aktif . takut jadi apa"nnti , kalau saya batalkan puasa ni berdosa x lgi pun gastrik saya da naik ni tapi saya takut apa dorng nk ckp nnti #baby pertama 18 week.

41 Balas

Saya 23weeks dan sy ada puasa kalini kerap kena gastrik.. so sy mmg tk puasa sbb eee seram bila. fkr kena gastrik byk kali.. sakit glerr.. so better tkyh dgr ckp org sis.. sbb yg sakit nya kita..