Fakta Tentang Kelahiran Mati

Kajian telah menunjukkan bahawa walaupun dengan hanya secawan kopi boleh mendatangkan risiko kelahiran mati. Baca lebih lagi mengenai pengambilan kafein yang selamat sewaktu hamil untuk bayi yang sihat. #ProjectSidekicks #TAPSidekicks

Fakta Tentang Kelahiran Mati
2 Balas

Good info min, thank you 😊👍🏻👍🏻👍🏻. Saya pun masa pregnant langsung tak minum kopi. Sebab anemia in pregnancy. Takut hb low. Lagi satu saya ada baca artikel risiko minum kopi bagi wanita hamil. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

it's the hardest thing to do during pregnancy when youre a coffee lover 😂 but my nurse said I can take it dgn syarat jarakkan pengambilan kopi 2 hours before and after taking nutritious meal.