Nak jimat plastik simpan susu

Kadang² lama pam susu dapat 1 oz je, saya tinggal kan kejap susu tersebut dan melakukan kerja rumah. Dalam 1 jam mcm tu saya sambung pam semula mnggunakan pam yg sama (susu bercampur dgn susu sblm tadi) jadi dpt laa total 3 oz. Then baru masuk freezer.. boleh ke cara pam susu mcm tu..? sbb klo susu berada suhu bilik valid 2 ke 3 jam kann.. minta pandangan pakar 🙏#firstbaby #bantusharing

Nak jimat plastik simpan susu
3 Balas

kalau boleh elak campur sebab masa susu tu lain² jom cuba Nufiya utk tambah susu badan www.wasap.my/60129876070/nufiya

Bagus awk join group Happy Breastfeeding Malaysia dkt fb

BTW suhu bilik tahan 4 hrs