Sekadar berkongsi

Kadang tengok orang menyusu anak badan naik ketul-ketul. Tapi anak saya badan kecil ja, fully bf. haha tertanya juga macam mana ye badan anak² depa jadi ketul-ketul 😂 . Maybe anak saya ikut genetik saya kot , jenis badan kecil. Macam emaknya ni dulu . Heeee

1 Balas

Yaaa, jangan overthinking tau. Fully bf tak semestinya sama je semua baby akan jadi dobot2. Awak just refer graph di buku anak, selagi dalam range normal, should be okay. 👍🏻

11mo ago

Haa okay tu. Anak saya pun fully bf, masa baby je debab sikit, dah besar makin meninggi. 😊