Bunting pelamin

Kadang rasa berdosa pulak senanya dengan berita pregnant..anak first pulak tu..sebab mungkin aku ade masalah kewangan..lepastu dengan alahan teruk lagi rasa duk fikir kenapa aku pregnant awal sangat..dengan masalah kewangan lagi ni..rasa cam tak alu alukan kehadiran pregnancy first ni..kdg rasa berdosanya aku fkir smpai mcm ni..kdg smpai naik stress duk fkir..dgn alahan..dgn keadaaan lagi..ke perasaan aku je yg melebih lebih ni😩😩😩

1 Balas

Alhamdulillah tahniah 🥰 pasal kewangan Tu yakin dengan rezeki ALLAH. insyaALLAH anak tu pembawa rezeki. mula2 Rasa x mampu, tapi Akhirnya pasti ALLAH cukupkan. Kita sebenarnya Tumpang rezeki anak ❤️🥰