Mengata je keje

Kadang fedup kan dengan manusia ni. Belum mengandung, mengata. Dah mengandung, mengata. Tunggu hari nak bersalin, mengata. Dah keluar baby pun nak mengata 🥲. Takde kerja lain ke. Saya tengah tunggu hari. Ramai kata saya lambat bersalin bla bla bla bla. Minggu ni 39weeks, makcik2 bawang sebok la cerita pasal history dia yang bersalin awal la apa lah, ehhh ciyall laaaaa 😒. Geram pulak aku. #luahan #luahanhati #rasanakcili #dunianidiapunyasorang

2 Balas

sabar je la sis...gitu la manusia...pekakkan telinga shj...sy pun cmtu da gndung sbuk ckp2 perut kecik la ape blm lg cte psl pantang larang itu ini xboleh sdgkan doc xckp ape pun...bt xtau makin dnga makin sakit hati

mg dpmudahkan segalanya..aamiin