harga pengasuh

Jom share berapa harga pengasuh sekarang..masih mencari pengasuh anak

10 Balas

kita tengok jugak berapa jam parents keje . lagi satu weekend pun hantar tak ? kalau weekend pun hantar lain cas nya , sb itu dh ganggu waktu cuti pengasuh . kadang ad parents keje pg hantar mlm baru smpai rumah , kita kene hadap anak nya siang dan malam . atas budi bicara la , parenta pun jgn la berkira sangat

Standard skrg ni dlm Rm400 sis, tak pun tengok pada kawasan ☺️

Standard baby skg rm400+ Kanak2 rm350 ..

pengasuh baby saya, tgal sama. RM800.

Pengasuh baby saya rm300

Area saya baby biasa 350

2mo ago

area mana tu sis?

Area mne tu sis

Area mna sis

Rm300

Area rumah sy RM400

2y ago

assalamualaikom sy MENCARI ANAK ASUHAN 3 Bulan dan keatas 😍 Area bangi dan kajang (taman kajang mewah) 2 minit dari seksyen 7 bangi😍 🟨 Pengalaman : - sy ada pengalaman jage baby 9 tahun - Pernah mengasuh bayi dan kanak2 dirumah selama 9 thn 🟩 Kelulusan :- KIPK (kursus intensif perkembangan kanak-kanak) 👦🏻👧🏻 Bebas Asap rokok 👦🏻👧🏻 Sangat utamakan kebersihan 👦🏻👧🏻 Sayangkan kanak2 👦🏻👧🏻 Normal shift Sebarang pertanyaan boleh terus hubungi atau whatsapp saya di nombor yang tertera 😊 Terima kasih ♥️ 017-685750 - biela