First Kick

Jom kongsi berapa week mummy rasa pergerakan baby buat pertama kali ? ?

134 Balas

Ank first tu 6bln ase gerk... Ank no2 ni awal 4bln dh dpt ase grk...... Skrg hmil 24w

Anak sulong nak masuk 5 bulan baru rasa Anak kedua awai seminggu dari anak sulong

Utk ank first rasanya dlm 20 week kot. Utk ank second ni 16 week dh blh rasa dh

sy bby frst 19w dh rsa tendg tpi kena time relax2 sbb x brapa kuat ☺️

20 weeks rasa halus2..skng 21weeks mkin rancak rasa dia bergerak.. 💕

Mcmna rasa ea kick baby..?? Sya dah 20w belum rasa lgi... #firstBaby

16week rasa halus2 je, skrg 20week kemain haaa bergelora perut 😂

Alhamdulillah, time 19week dah rase baby gerak .. bahgia sangatt ..

24 weeks sebab saya berisi. Tp 10 weeks ke atas ada rasa jantung dia..

4y ago

Mcm mne Rasa tendangan Dan jantung baby tu ? Sy first time pregnant..jadi Tak tahu sangat camne rasanya..skrg dah 18 week ..Ada Rasa mcm mencucuk2 je..Tak Tau tu Rasa apa sbnrnye

Currently preegy 1st baby. So dah rasa kicking since week 20