Sesi Tanya Pakar bersama Dr. Tengku Nur Atiqah, Kaunselor Laktasi Bertauliah, Pengarah Bondahaven

Jom bersama dengan Dr. Tengku Nur Atiqah, Kaunselor Laktasi Bertauliah dengan kami pada 16 Oktober 2020, Jam 3.00 petang dengan topik yang sangat dekat dengan para ibu iaitu ๐Œ๐ž๐ง๐ฒ๐ฎ๐ฌ๐ฎ ๐๐š๐๐š๐ง : ๐€๐ฉ๐š ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐›๐š๐ซ๐ฎ ๐›๐ž๐ซ๐ ๐ž๐ฅ๐š๐ซ ๐ข๐›๐ฎ ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฅ๐ฎ ๐ญ๐š๐ก๐ฎ. Ajukan sebarang permasalahan atau perkongsian yang anda alami bersama kami di ruangan komen bawah dan nantikan jawapan terus daripada pakar kami kepada anda. #asktheexpert #TAPprihatin #tanyaTAP

Sesi Tanya Pakar bersama Dr. Tengku Nur Atiqah, Kaunselor Laktasi Bertauliah, Pengarah Bondahaven
44 Balas

Assalam doc. sy fully bf hampir setahun adakah normal masih belum period?

4y ago

Baik doc. terima kasih atas jawapan dan nasihat..

saya pam dan bagi bayi saya susu dalam botol kerana saya bekerja

blh tnya mcm na mau atasi kembung perut saat hamil

saya dh 2 minggu bersalin tapi susu saya masih tak byk

4y ago

Boleh saya tahu samada Puan ada menyusu secara direct atau mengepam susu sekarang?