4 weeks

Jikaa kandungan sya baru 4 minggu adaka senang untuk mengalami keguguran?

31 Balas

Saya pun sama juga... Semoga semua baik2 saja

Saya baru cek pagi tadi dan upt bergaris 2. apa next step yg saya perlu buat? boleh terus ke klinik buka buku atau macam mana ya?

2y ago

pergi kk utk cek upt. nt dpt test repot doc akan suruh refer kkia. sblm gerak kkia call dlu tanya. sb nt kena buat temujanji utk buka buku. selalu buka buku 8/9w

Be positif sis. Jangan terlampau fikir yg negatif. Yg penting jgn angkat benda berat2. Makan makanan yang sehat 😁

saya Chek minggu lepas naik 2 Line , tpi smlm saya trun darah ? saya pregnant atau tidak ?

2y ago

sebaik nya pergi klinik yg terdekat untuk buat pemeriksaan ....

assalamualaikum semua .. sy hamil 4bln 1 hri.. suami ajak jimak, takpe ke ? rsau pula ada effect nnti kat janin ..

hi boleh saya tumpang tanya, kalau kita test pregnancy test and result dia negatif. macam mana eh? sedangkan mengandung.

2y ago

maaf nak tanya kenapa awak test kalau awak mengandung

Tak smntinya sis . Doa yg baik2 & fikir yg baik2 . InsyaAllah baby & sis akan slmt shingga ckup 9 bulan

kandungan 4 minggu dah boleh buka buku pink?

2y ago

Aminnn yra♥️♥️♥️🤲🏻

hai semua mommy. nak tanya ,pati sarang burung boleh diamal dari awal kehamilan x?

insyaallah tkde ape doa yang baik2 ye banyakkan rehat sis jangan buat bnyk keje