Jika pernah lahirkan baby still birth

Jika pernah lahirkan baby still birth, adakah akan berlaku lagi jika lahirkan kedua kali? Siapa ada pengalaman lahirkan baby still birth.please share pglaman. ##ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya #baby4week3days

1 Balas

sy pernah..ank sulong..36 minggu..bb sihat n normal..blh Tau ank awk meninggal mse dlm perut ke camne..ank sy mse tgh nk teran tu idup lg..ble kuar x mnggis..syp.. insyaAllah sis mgkn x berlaku..sbb sy skrg Allah dah ganti 5 org..lgpun lps kejadian misi n doc akn alert kite

3y ago

insyaAllah sis..Allah gantikan y terbaik..positif..lps ni kite alert sume ble peknen Smule..doa y baik2..bb kite dah tunggu kite kt sane