Bgus nursing cover ni

Jika nk bf ank aurat terjaga..sgt2 mudah guna ms mnyusukn ank esp ms g kk or hsptl tuk rutin chckup ank❤️

4 Balas

maaf saya nak tanya saya mengandung 12 minggu tapi dalam seminggu ni.saya tiada lagi.muntah2 sebalum ni hormon mual muntah tu teruk jugak sampai bauh ikan goreng pun tak buleh. sekarang ni ok pulk.kenapa ya.

4mo ago

normal. perubahan hormon. alahan ni tak boleh nak dijangka. kebiasaannya beransur hilang, tapi ada juga yang berterusan sampai bersalin, dan hilang buat seketika sahaja. selagi awak okay, tiada apa apa kelainan spt spotting @ bleeding, okay je. doa yang baik baik.

👍👍

👌

👍