Minyak angin

Jika baru tahu pregnant (maybe dalam 3-5 weeks) normal ke ada rasa cramp macam sengugut tu? And boleh ke sapu minyak angin? #pleasehelp

1 Balas

normal. Saya mula² mcm tu juga then tanya Dr, Dr kata normal sbb rahim nk membesar. Masa first trimester juga saya selalu kembung perut.. rasa berangin je kat perut then saya sapu minyak yuyi. Rasa kembung perut pun Dr kata tu normal. Unless kalau sakit sangat smpai bleeding tu kena jumpa doktor.

2y ago

sama la saya pun first time mommy hehehehehe. Haritu ada tanya nurse, nurse kata tak effect pun