Hi mommy,mcm mana nak hilangkan jerawat ,adakah ni hormon masa pregnant,

Jenis skincare untuk preggy mum

Hi mommy,mcm mana nak hilangkan jerawat ,adakah ni hormon masa pregnant,
1 Balas

hormon tu sis. try tukar skincare ke natural based ingredients and pakai ubat jerawat. always always make sure pakai moisturiser and sunscreen. and embrace yourself, hormonal pimples masa pregnant memang selalu jadi. including me, bfore pregnant kulit floles berseri2. bila pregnant, kulit kusam and banyak jerawat tumbuh. but its alright, its part of pregnancy journey, yunk😘