❤️bagus ni.. Sebamed memang dari dulu sgt memuaskan...

Jannah pakai ni bila ade ruam di punggung. Alhamdullilah ❤️ hilang.. Ruam nya tak banyak tapi tetap saya sapukan.. Kulitnye juga soft je.. Di punggung kan area private.. Jadi nya saya sgt particular bab bab sapuan ni... Tetapi utk di area private ni... Sebamed is the best👍❤️

7 Balas

pakai bila ada ruam je ke atau pakaikan setiap hari ya? ad siapa2 boleh kongsi tak cara guna

ad jual kt mana sis ??

👌🏻👍🏻

untuk baby ke ?

1y ago

Ya untuk baby. Saya pun pakai kan ni. Sekarang anak dah setahun.

👍

👍🏻

👍