masa kt hospital lps bersalin diorg bgi nasi..ade plk betik 1slice,sis ape lgi bru lps bersalin trus ngap la..lapar..ingtkn blh mkn,lps tu tnya my mun mengucap pjg dia..nsb baik xdea ape2,alhamdulillah..

sy mkn je buah spt biasa. terutamanya buah oren bg mempercepatkan penyembuhan luka bersalin czer/normal.

byk pulok makan...dah org kata baik jah utk ibu dlm pantang...mcm mana pulak

kat hospital bgi je tmbikai merah mkn,masa tu bru lpas brsalin

Tapi misi and dr kata betik and pisang blh dimakan

nenas ,timun,tebu ..bnyk lgi tpi tk pasti huhuhu

baru tau apple hijau tu xelok utk berpantang

buat oren bole dimakan

Info yg membantu 😊

👍🏼🥰😍