jamu..

Jamu apa yg bagus untuk dlaman n luaran untuk ibu yg bsalin czer? N ank fully BF ..

16 Balas

saya beli set pantang al fiat sebelum bersalin. dua anak sebelum ni normal mana tahu yg ke3 ni emergency czer. masa pantang saya byk mkn sayur, limau dan ayam utk pulihkan luka dalaman czer tu. dan saya mkn pil jamu alfiat tu ikut arahan. 4biji pg, 4biji tghari dan 4biji mlm. rasa mcm mmbazir sbb dlm tu mcm2 ada tapi saya cuma mkn jamu je. bengkung pun saya bila dh habis pantang sbb x berani kt tmpt czer tu.

Saya tak pasti, tapi masa saya pantang haritu mak saya ada rekemen pati ikan haruan untuk sembuhkan luka dalaman katanya. Tapi saya tak pasti elok ke tidak untuk czer mommies. Selamat berpantang sis ❤

masa anak kedua sy langsung xde ambil apa2 jamu or milk booster.. bykkn mkn buah oren campur greek yogurt je.. Alhamdulillah.. susu byk, cpt sehat.. hari ke 20 da drive kereta..

Boleh try set berpantantang dari shaklee... Di sarankan oleh nurse dan juga dapat kelulusan kkm Nak tahu lebih lanjut boleh wasap saya http://www.wasap.my/60197857093/shaklee

Sy mkn alfalfa shaklee shj. Tu pn on off mknnya. Ssu bdn bnyk, bby 3 bulan dh. Full bfeeding. Keputihan xde, sembelit pn xde msa dlm pntang. Sy pn bsalin czer.

sis boleh try amek supplements drpd jamu, sbb jamu panas, sis susu badan takut nt anak xtahan, sis boleh try supplements shaklee or amway

jamu paling fresh sayur-sayuran , buah-buah & air kosong. no need jamu buatan, sayangi organ dalaman awk

mkn mknn sihat...jgn amik jamu yg org slelu rekemen kan...bhaya utk organ dlaman dn jgka msa pnjg nt...

sis boleh amalkan set pantang shaklee. kalau sis nak tahu lanjut boleh ws saya ya. www.wasap.my/601128891716

sye xmkn jamu. .tp mnom vit c redaxon 2 je. smbl 2 byk kn mkn syur dan buah2han 😊