mom

Jam 9:30 pm tdi rsa nak buang air ..tpi bila ke toilet ..tk jdi pulak ..skrg ni bby dlm prut asyik brgerak ..menendng gn kuat ..smpai kn trkjut bila nk lelapkn mata 😯😅 ..dh msuk ke 35weeks #bleh shre pnglman mommies yg lain

2 Balas

Samalah kita sis.. Saya pun 35weeks harinie kerap dapat rasa contractions sejam 2 3kali nak kena tahan sakit n kerap ke tandas sebab rasa nak membuang tapi x.. Tapi tanda lendir darah takde, cuma lendir jernih je.. Confused di buat nya..😅

4y ago

Tulah, betul.. Lagi2 bila dah makin kerap beranak, lagi cepat jangka nak bersalin tu..

Normal tu sis..... 😊😊Jgn risau ya...

4y ago

Dah trun dlm kndungn 7bln memng dh trun bila scan ..mybe tk sbar2 nak kluar agaknya😂