makanan baby

jahat ke if kita tak ikut cakap parent yg suruh bagi makanan bergula ke baby? sugary foods cam cerelac, farley dan sebagainya😭😭😭coz i would rather bagi real foods😩

1 Balas

klau sy tegas dgn pendirian sy..itu ank sy..sy y peknen kan die..sy y lahirkan die..sy y besarkan die..sy y berjaga siang dn mlm bile die x sihat..org lain ada ke ambik kisah..x kan..so sy akan ikut cara sy

3w ago

thank you atas reply coz saya terpikir cam jahat sangat ke if tak ikut. husband saya pon tak suka dipaksa paksa bagi itu ini. sebab berkali kali juga parent soh bagi. bila dia tak puas hati, dicakapnya nnt anak jadi picky eater if tak letak garam gula sikit