salam nk tanya,hosp utk musim covid ni kne book ke utk bersalin(kerajaan)...sy preggy ank pertama

jadi sy x taw ...sesiapa bole tlg #firstmom #babyfirst2021

6 Balas

sini kena book sis gov 33 week sbb takut katil penuh jd bila 33 week nt misi akan suruh awk pegi hospital amik hb tekanan darah,mcm biasa awk buat dekat kk atau kd tu dan tu dikira book la tu...sy preggy ank ke 3 suma mcm tu...yg x book just swasta shj...scan baby dh dikira book...

klaw sis buat buku kat kkia..nurse akan bgitaw semua benda dari awal pregnant smpai bersalin..klaw ada tanda2 terus ke hospital xperlu nk booking2 katil ke ap pun..klaw katil xmuat diorg akan hntar ke hospital kerajaan yg lain..jgan rsaw sis..semoga dipermudahkan urusan sis..

wslm...rsenye klau kerajaan x pyh booking...just dtg tros klau nk bersalin nti...cme katil tu nasib2 ade kosong atau x...klau xde, kne tggu...

kerajaan tak payah booking puan.. kalau dh ada tnda2 tu boleh terus prgi hospitl

kerajaan x payah booking sis .. kalau dh tnda nk beranak tuh tros g hsptl jer

da Ada tnda nak bersalin trus je ke hospital..Tak perlu booking bagai