Preloved baby carrier

Item dan harga: Preloved Konny Baby Carrier: Ready-To-Wear Baby Wrap Carrier - SUMMER (Size M / Cream) RM230 Maklumat penghantaran: >COD: Melaka >By postage: Seluruh Malaysia Info tambahan: Preloved item. Beli Jan'21

Preloved baby carrier
2 Balas

Ok tak pakai brand ni? Knp jual eh? Tak ok ke? Sy dlm plan nk beli.tp x tau nk beli brand apa lagi.

3y ago

Okay je. Masa awal beli baby selesa siap tidur lepas tu lama tak pakai. Bila pakai semula dia dah taknak so kita jual jela and beli stroller. Sekarang dah pandai duduk jadi tolak dia dalam stroller je untuk amik angin depan rumah. Btw dah sold out ☺️

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻