brown discharge week 13

isnin lepas ada brown discharge masa tengah hari.x buat keje berat pun. pegi isi minyak kereta je. selasa pg scan, alhamdulillah baby sihat dan xde pendarahan. selasa memang xde spotting. tapi hari ni, rabu, ada balik spotting. banyak sekali dengan keputihan. jadi, apa patut saya buat? ubat kuatkan rahim memang dah makan semalam 4 biji sekali gus. n mkn sebiji lagi ubat lepas makan sekali sehari. huhu risau.

1 Balas

mkn ubt ikut dosage. kalau sehari 4 biji, 2biji pg 2biji mlm. lps tu boleh bedrest dulu. jgn buat kerja. jgn driving. kalau boleh mkn suruh husband hantar masuk bilik. bangun utk pg toilet je. kalau boleh la. kalau xboleh try minumum kan jalan dgn berdiri lama.

2y ago

xpe. ubat tu mkn masa utk berkesan. bukan terus berkesan kalau mkn sehari . mybe dlm 2 3 hari bru nmpk kesan. as long as bleeding x byk, ok je.