25w ?

Insyaallah gonna be Baby December.. Doa2kn ye semua? excited, happy and mcm2 prsaan ada☺️ tk sbr nk mnnggu kelahiran Sang Arjuna?

25w ?
40 Balas

Alololo.. comeinya.. sy pon december.. 14 hb.. mase buat scan ni tgn kiti dia duk je kat tepi pipi.. geram rase nak alihkan.. pastu duk kis2 uri.. doc cakap suka sgt dia kis2 uri.. 😂

5y ago

Laaa gegirl 😍 sy boboy.. tgh scan nk tgk uri ttbe bby kangkang.. tu dh nmpk bebirdnye 😂

Alaaa comel nyaa 😍 sy due november ny sekarang da 27weeks tp tak scan lg. Kena tunggu appointment time 28weeks nanti, haihh tak sabar nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🤩

5y ago

Alhamdulillah trma ksih awk😘 wahh tk lme je lgi tuu.. smga slmt melahirkan nnti tauu😍 msti comel bby awk.. nnti share2 la gmbr baby tauu💕

Gudluck mommy..bykkn hfl cara meneran dgn betul tau..semoga dipermudahkan semua urusan mommy dgn bby..semoga sht2 selalu😘

5y ago

Amiinnn.. thnks awkk.. 😍 smga Allah lindungi awk dn skluarge😘

Saya pulak due on Christmas Eve 24/12.tahun ni sambutan Krismas akan lebih meriah sbb bakal ada org baru dlm fmly.

5y ago

Wahh tahniahh😘smga kita slmt melahirkan nnti 💕

Sama ngn bby sy.. Bby december jgk.. Smge d permudahkan urusan kita n mommies smua nanti.. Aamiin 😍

5y ago

Amiinnn.. Smga kita smue slmt melahirkan nnti 😍

InshaAllah sama gak... 9/12/2019 tp jantina x scan lg huhu. Jaga diri sis & congrats 👶🏻

5y ago

Aamiin inshaAllah 🤗👍🏼

Alhamdullilah..Sama la.. kta pun December ni.. smoga dipermudahkan 😘😘😘😘

5y ago

Amiin .. smga kita slmt mlhirkn nnti 😘

Sama.. 25w 5d. Bby Dec. 1st baby. InshaaAllah. Semoga semua dipermudahkan. 😊

5y ago

Wahh.. DD yg mse first sy dpt dlu.. tp skrg DR confirmkn 10.12.2019.. bza brpe jela kite☺️

Wah tahniah. Sama dengan saya. Baby December jugak. 16/12. Hehe

5y ago

Tahniah jgk awk 😘sy 10.12 .. smga kita slmt melahirkan nnti ye 😍

Insya Allah...semoga dipermudahkan yer mommy... 🙂🙂🙂

5y ago

Amiin.. trma ksih awk😘