Miscarriage 5week

Inshaallah ada rezeki lagi untuk kita semua 😇 #1stimemom

Miscarriage 5week
12 Balas

sabar ye sis.. Allah nk ganti dgn lebih baik tu.. 💕 sy pon pernah miscarriage week 6.. Alhamdulillah lepas 3 bulan Allah bg pregnant blk.. yg penting don't give up ok.. 😘

3y ago

terima kasih sis , inshaallah nanti ada rezeki saya 😇

be strong sis, sy pun baru lepas gugur 1 bulan lepas. Masih teringat ingat lagi and nampak org pregnant rasa sedih je hati ni. Harap ada rezeki utk kita lagi insya Allah.

3y ago

moga ada rezeki lagi nnti . aminnn 😇

InshaAllah puan.. Rezeki yg dtg inshaAllah lbh baik. Sapatahu kembar🤗 Smg puan tabah. Dan smg cpt2 digntikn yg tlh tiada. Jg dri sllu puan. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

aminnn , moga dapat rasa rezeki pregnant lagi 😇

Sabar ya mommy 🥺 saya pernah lalui apa awak lalui terus kuat Allah nak hadir bende istimewa yang lain untuk awak

3y ago

terima kasih , amin . semoga ada rezeki lagi 😇

sabar sis. sy pon pnh lalui 6/1/2021.. nk masuk 12 weeks.. frst baby...

3y ago

semoga kita ada rezeki lagi . aminn

Moga sis tabah hadapi n moga ada rezeki sis dikurniakan ank🤗

rezeki yg lebih baik menanti buat puan dan suami

sama lah tu sis,,sy 8 week keguguran,,

3y ago

inshaallah nanti ada rezeki lagi buat kita semua 😇

insyaAllah ad rezeki lain nnti sis

semoga ad rzeki sis lg lpas ni ..