Dekat due..37minggu dh

Ini yg doktor bg smlm..utk kecutkan buasir...sakitnya hanya Tuhan yg tahu..tmasuk hr ni,2hari dh tlantar di atas tilam...nk jalan susah..apatah nk byk bgerak.nsb la suami dpt cuti bkerja..mak ada dirumah..dpt la bntu apa yg ptt..sedih sgt..sbb bengkak tu sakit ..di lubang dubur..bila kena sentuh sikit dh sakit..nk kencing pun kena bdiri..kalau dduk,confirm susah bngun😭 tmbh2 skrg mmg kerap nk buang air kecil...saya kerapkn ja minum air masak..xpduli la kuat mbuang air kecil.. Saya hrp saya sihat sbelum bersalin..tu je saya minta..kesian bby aktif sgt bgerak tapi kita xdpt nk fokus dgn dia smntara wktu ni.ada yg bpengalaman mcm saya x😭😭😭😭😭##firstbaby ?#pleasehelp #ingintahu

Dekat due..37minggu dh
2 Balas

kalau pakai ubat tak menjadi sis try cri buah durian belanda, sbb buah tu salah satu ubat untk buasir, dulu sy ank no 2 mcm ni lh smpai berak darah, xblh bangun xblh ddk, ada org tua dkt kg ckp minum air buah durian belanda fresh alhamdulillah skrg sihat, skrg sy mengandung kali ke tiga 🥰 ..sama2 ikhtiar mana Yang mmpu

teruk sgt ke buasir sis, die mase oregnant ni ke mmg dri sblum pregnant dh buasir? sbb sy ade juga buasir tp xteruk kot sbb xsakit pon😅

2y ago

Teruk sis..sbb nk jln pun susah ..bru kena 2hari ni.. Xprnh kena la sblum ni