Beza keputihan dan mucus plug

Ini keputihan ke mucus plug ye? Keliru sikit. Saya harini genap 33 minggu. Dari lepas lunch ada keluar lendir ni. Perut pun kerap mengeras. Mohon bantuan untuk pertanyaan ini. Tq 🤗 #firstbaby #mommybuntu #1stimemom

Beza keputihan dan mucus plug
10 Balas

sy anak sulung masa nak dekat due kluar mucus plug jernih.. 3 hari trus bsalin.. kalau sis risau boleh refer hospital tunjukkan gambr ni..

kalo xder darah..xpe..kalo cmpur drh tu Tanda nk bersalin..tapi kalo x sure better g spital

3y ago

baik, terima kasih ye 😬

Boleh tahu beza keputihan dan lendir bersalin sbb kalau nak bersalin color dia mcm ada darah sikit rasanya, tp better check doc

sis da prgi cek ke?

3y ago

dah pergi. alhamdulillah, belum masa lagi nak bersalin.. haritu dr detect kencing kotor..

xlama da tu sis

mcm mucus je

baik refer hospital sis..

mucus tu mcmna ya😅

1y ago

mucus plug tu mcm kputihan, tp lendir pekat yg bnyk, kdg putih sje kdg cmpur darah, tu smue tnde awl labor

macam mucus plug..

mucus plug tu