39w4d Maaf gambar menjijikkan... Cuma ingin tau

Ini keputihan ke atau apa yee da 2kali kluar hari ni.. Trtiba mlm baru rase sakit pinggang sikit.. #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

39w4d Maaf gambar menjijikkan... Cuma ingin tau
2 Balas

if dah skit , rasa x leh tahan better trus ke hospital .. kena tgk contraction 1 jam brapa kali dtg .. pantau jugak lendir mana tau dia keluar skali dgn drah tu .. tapi kalau risau , trus je ke hospital .. tkut rumah jauh ke and tkut bukaan dah besar ke ..

sy pon ade keluar mcm ni.. mcm kputihan..dh 2 ari keluar mcm ni..perut mngeras skjp² lps ok