normal ke?

ini kandungan pertama, jadi sy takde pengalaman.. nak tanye pada ibu² yg dah berpengalaman mengandung ni, normal ke pada usia kandungan 6weeks perut terasa menyucuk².. ia tak kerap, cuma kadang² je mari berasa. #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #1stimemom

1 Balas

normal.. sbb saya pun skrg 7 weeks rasa mcm tu. Dr kata tu normal asalkan takde pendarahan keluar

3y ago

haah saya pun mula² risau lepastu masa scan 5 mggu tu saya tanya Dr, Dr kata tu normal. Kita akan rasa perut mencucuk², rasa kembung / bergas gitu. Jadi Dr ckp kena kerap makan walaupun makan sikit²