Hi semua, ada tak yang scan 12w dah nmpk sipi2 jantina anak dlm kandungan? Ni kandungan ke3 dah...

4 Balas

kalau scan tak nampak lagi. kalau buat nicc, boleh tahu dah

3mo ago

nicc boleh test sekiranya kandungan Ada masalah genetic trisomy. boleh Tanya klinik berdekatan atau hospital sekiranya mereka Ada servis ni. harganya tak murah, tapi boleh dapat info baby lebih awal, rasa tenang skit dapat tahu tentang baby lebih awal

20minggu ke atas seeloknya Klau nk tengok jantina

3mo ago

welcome sis

12w xnmpk lg sbb kcik

3mo ago

Okok... Tq, noted.. ❤️