Hai korang ada tak dlm NK baby yang 2025..kut2 ada yg sama..

16 Balas

in shaa Allah saya baby jan 2025.. ttc 3 tahun nie 1st baby doakn kami sihat wal aafiyah ye.. alhamdulillah nk masuk 5wk..

In shaa allah sy juga.. Baby unplanned. Alhamdulillah allah bg rzki🤲🤭 skrg da 5week 5day.. Ank no 3😁

In Shaa Allah juga saya. Saya baru tahu hrini sy pregnant 5minggu anak ke2., ank pertama 1y5m🥹

3w ago

huhu sy anak pertama 1y4m. sebelum nh czer.

saya 8weeks Unplanned babies di usia da 40tahun..rezeki ..semoga baby membesar sihat hendaknya

3w ago

hai saya 7week sudah,,,sa pun d usia 40thn,,rezeki kn,,,ank kedua sa 12tahun sudah,,ni kali sa prgnant cepat penat,,

inshaAllah juga saya☺️ 7 weeks baru..pregnant ank kedua..ank first baru 9 bulan😬

4w ago

sama kita sis. tp sy anak ketiga☺️

in sya allah sy jugak, due jan. ank pertama lps ttc 10 thn 🥹

haii . insyaAllah sy jan 2025 🥰 first baby ttc 2 tahun. kandungan baru 7w

sy lah tu! due jan 2025. bru preggy 6w. ank pertama dah 3 tahun 🥹

3w ago

Sama sis due pun jan 2025 anak pertama 3 tahun jugak girl harap2 kalini boy tapi tak kisah yg penting baby membesar sihat dah betul2 bersyukur🤲🏻

hi geng sy.sy br 6 weeks anak kedua.yg first br 1y7m

ada saya🤭🤭 dah 7w sekarang..ank ke 3🥰🥰