Assalam sy nak tnya sesiapa kat sini 28week + msh kepala kat atas?agak2 bleh pusing lgi tak?

2 Balas

saya dr baru cakap isnn lepas bby songsang tp masa kakak dia 32week pon still kple kat atas nnty dia berpusing blik in shaa allah. bnyk bercakap2 ngn bby mnx dia bg kerjasama, doa bnyk2 in shaa allah dipermudahkan.

2w ago

in shaa allah nnty dia berpusing balik mintak doa banyak2 ckp2 ngn bby

Sama dengan saya sis. Doc kata songsang lagi. Dh 28 week. Harap harap baby pusing la sendiri nanti. Takut jugak kena czer kan sis?.