nak tanya perlu ke hospitl ,kalu sakit betul kelangkang,nak brdiri pn susah,rasa betul kepala bby.

3 Balas

Samalah cam saya.Skrg dah 36 week 2 day,tapi dlm berapa hari ni kerap mengeras,braxton hicks.Tengah pantau juga,tadi baru balik dari klinik.Doktor dah bagi tau siap sedia jer,sebab baby dah masuk laluan,patutlah jalan pun terhegeh hegeh.Ngilu sgt sgt sampai tak boleh berjalan.Moga di permudahkan urusan time bersalin nanti.Aamiin aamiin ya rabbal aalamiin🤲🏻🤲🏻🤲🏻😊

8mo ago

Samalah sakit dan kerap mengeras dah ni.Tunggu tanda jer😂

blh klau sis nk cek bukaan..klau ada klnik blh g klnik dlu cek bukaan tu

sy dah bersalin sis😅

8mo ago

yelah nak tau time sis bersalin tu berapa minggu.Saya pun tengah alami skrg ni camtu,rasa cam kepala baby kat bawah.Sakit sgt jalan pun susah.