Nak tnya,kalau kandungan 17week,klw dah start rasa pergerakan,hari² akan rasa ke atau tak

3 Balas

saya dulu first pregnancy mula rasa 17w, tak rasa hari2 pun. ada masa rasa, ada masa tak. sekarang 2nd pregnancy mula rasa baby since 15w, now 17w boleh kata rasa hari2. most probably sebab kita dah familiar dengan rasa baby bergerak tu. jangan risau sis normal je kalau belum rasa hari2 awal2 ni.

Saya pun nak tahu sebab saya ada hari mcm rasa ada hari mcm tak jadi saya confuse itu pergerakan baby or perut masuk angin 😂 #17weeks

Ya, hari2 akan rasa pergerakan dia.