Sya nk tnya..sya dh msuk 8bulan normal ka sesak nafas mhon pgetahuan nya ye..sya jdi tkut plk.......

7 Balas

Sesak sikit2 okay lah. Kalau sesak sgt terus ke hosp ya. Tak normal. Baru2 ni kan ada yg pregnant 8 bulan meninggal dgn baby sbb sesak nafas. Alfatihah buat beliau & minta dijauhkan dari kita

normal sbb rahim tgh membesar dan mengembang then tekan paru² kita sbbtu kita jd sesak nafas/nafas pendek...saya pun tgh alami skrg ni sis lg2 dh last trimester ni

8mo ago

sama lah kita, 8 bulan mual2 dtg balik

kalau sesak nafas tu mmg menganggu betul elok lah pergi klinik or hospital terus, kkdg bahaya gak..sebab sy 8 bulan sesak nafas tkde, mengah ada la

Sedang lalui. Jalan sikit tak cukup nafas. Buat kerja sikit mengah 🤣 fasa 1 dgn 2 okay je. Masuk fasa 3 macam macam dah rasa

kalau sesak nafas, mual muntah, kaki atau tangan bengkak, pandangan jd kabur sis boleh rujuk kk atau hosp terus tkut apa2.

sama 8bulan .. rasa sesak nafas je ..

normal

8mo ago

owhh ok2..tq