hye..nak tnya boleh ke tdo trlentang.sbb sya tdo mengiring knan atau kiri xselesa..jd skt. #35week

2 Balas

saya baca baby lemas mcm tu.dia tk suke.tp sy ade tnya nurse jaga sy. dia kata boleh je mana yg selesa cuma tk berapa baik untk tulg blkg. letak bantal dekt blkg kalau mengiring.dn letak juga kain bawh perut untuk tampung. telentang sekjb bawh kaki di bahgian lutut ke betis letak bantal tinggi kan sikit.sy buat mcm tu than sikit

8mo ago

ok.tq..mcm nk ngis xblh tdo.huhu.dh dpt tdo xpe dh..sbb xsdar posisi mna..😀

biasa doc kata se eloknya ngiring kiri kanan sis😊 saya pon skrg tido mlm xbole, mmg suruh suami picit sbb xtahn skit belakang, pstu rusuk kiri pon rasa sakit pedih je kalau lama2 pusing ke situ. Saya setiap 1 jam wajib pusing2😅 kalau x nanges la sorg2 kat situ.

8mo ago

😅..tue la.sy skt bwah tulang rusuk blah knn.asa mnyucuk2..tq bgthu pengalaman.