Maaf ttg gambar, kalau keluar drh cm ni perlu pergi hosp terus ke?? Sy dh 39w 6 hari.. Due 4/10

2 Balas

pergi la sis,sekurang-kurangnya tau keadaan baby di dlm macam mana. dah matang baby tu,kalau nak bersalin pun dah ok sgt².

8mo ago

ok.. terima kasih..

Datang je ke klinik puan. xde tanda ke apa tak kisah sbb dah mmg nak due tu.

8mo ago

inshaAllah...hrp² dipermudahkan urusan bersalin.. ada buat ctg.. ok je..