nak tnye spe dkt sni..ad x pglmn pregnnt bby boy tpi xde garis linea nigra?

5 Balas

saya hamil boy n girl dua² ada garis tu..yg bezanya kddukan perut je..kalo mengandung girl saya perasan perut saya melebar je,tp beza kalo boy perut saya akan rendah kebwh dan kedepan..tu bagi sayalah..tp kalau orang lain saya tak pastilah mungkin berbeza ikut bentuk tubuh.

Linea nigra ni disebabkan hormon sis. Tiada kaitan dengan gender baby. First pregnancy saya takde linea nigra.

12mo ago

Baby girl

Sy yg second ni boy kata doc..tp ada BWH perut je garisan tu..atas xde

12mo ago

light2 je sis..biase ikut hormon...

Rasanya normal, linea negra ni bukan sebab gender. Tapi hormon.

12mo ago

Apa mitosnya?

mf bertnye..sis ade pglman ke..?