Boleh kongsi sape yg ada pengalaman keguguran 2x berturut2,next mengandung lg..mcm mn keadaan?

3 Balas

saya 3 kali gugur berturut, 2 kali tahun 2022 dan sekali bulan 4 tahun niey, skng mengandung baby dah 7 weeks alhamdulillah disebabkan dpt rawatan segera n buka buku pink masa 6 weeks ...saya ikut semua saranan doc, semalam scan alhamdulillah dah nampak kantung n janin, tunggu lagi 2 minggu nak tgok heartbeat pula..inshaallah kalau sis ikut saranan doktor dan makan ubat yg diberi, inshaallah baby sihat tu?❤️yg penting always positive think n jangan terlalu beremosi okay

3rd pregnancy survive. tapi mmg ikut advise dktr. meaning jaga jarak pregnancy utk jaga rahim kita, eat healthy, exercise, no stress.

9mo ago

doa yg baik2. masa 3rd pregnancy sy kena covid, ada mulut2 kata kndungan akn ada mslh klu ibu kena covid. tp alhamdulillah ank sy lahir baik2 saja. syukur sgt

Keguguran kali kedua tu lepas berapa lama ye masa untuk lekat after keguguran pertama?

9mo ago

Ok. Lagi satu nak tanya semalam saje check upt line tu ada lagi sbb mmg lepas keguguran line masih ada. Cuma harini buat makin pekat. Kenapa eh risau pulak