Kandungan sye dh masuk 16 minggu bersamaan 4 bulan,mcm mana nk rasa tendangan bayi kita dlm perut..

3 Balas

awal2 ni tendangan tu kita panggil quickening. dia rasa mcm ada bubble dlm perut. benda tu jd kejap2. rasa mcm vibrate pun ada. saya minggu 20 baru rasa. depends orang, kadang awal kadang lambat

9mo ago

Oooo.tq atas tips yg diberikan

tiap orang x sama sis, kadang ada 20 week baru dapat rasa , ikut ketebalan prut masing2 .. sy 17week dah pun belum rasa lg😂

Bole makan ke