Salam nk tnya kalau mcm ni upt ngtif or positif..tpi due period blm delay lagi.thun lps pnh kguguran

2 Balas

Samar2 maknanyaa ve.. tahniah sis.. nk confirm tunggu seminggu or 2,3hari test upt semula.. sama mcm sy smar mcmnii.. harini check terus naik jelas

8mo ago

Alhamdulillah.. jaga diri baik2 yaa..

Saya nampak double line, semoga ada rezeki awakk 🥰 tahniahhh

8mo ago

terima ksih...alhamdulillah