11w++ selalu sgt krem perut kdg² rasa menyucuk²... normal ke..ada x ibu² alami mcm saya..

5 Balas

Normal.Saya baru 8 week 6 day.bukan sekadar cramp.Perut kembung.kerap buang angin.tapi kalau bab perut sakit tu saya mesti cepat cepat makan.sebab dah tau.Bila makan.Sakitnya hilang.Tak boleh lambat sikit makan

saya 11 weeks.. normal.. kalau ada rase sakit perut xpasti lapar ke apa, saya cpt2 makan tak boleh biar lapar sebab baby lapar..

mencucuk2 area pusat kan sis? rasa normal. sbb saya masuk 9w rasa mcm tu

sedang alaminya. tp skg bru 5 weeks

normal